Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Hasselt

Voorst Makelaardij: thuis in Hasselt

Wilt u uw huis verkopen in Hasselt? Voorst Makelaardij is ook dé makelaar Hasselt. Als kind woonde makelaar Monja Scholing-Pekkeriet met veel plezier in deze historische Hanzestad. Met zo’n 7000 inwoners is het gemoedelijk wonen in Hasselt. Van het oude stadscentrum tot de nieuwste wijk Hasselt om de Weede, iedere buurt heeft zo zijn eigen charme.

Vele voorzieningen
In Hasselt zijn alle voorzieningen voor handen: van school tot zorgcentrum, van supermarkt tot sportvereniging, van weekmarkt tot bibliotheek. In Cultureel Centrum Het Teeuwland vinden bewoners diverse maatschappelijke organisaties en elkaar. Jaarlijks hoogtepunt is ’t Euifeest met versierde straten, vele activiteiten en een eigen kermis.

Markante plekken
Met het oude stadhuis, de grachten, kalkovens, stenendijk, korenmolen en meer herbergt Hasselt veel markante plekken. Het religieuze erfgoed is groot. Wat veel mensen niet weten is dat Hasselt één van de oudste bedevaartsplaatsen van ons land is. Ook het buitengebied en de uiterwaarden langs het Zwartewater maken Hasselt tot een unieke plek om te wonen.

Groot netwerk
Voorst Makelaardij beschikt ook in Hasselt over een groot netwerk, van onschatbare waarde bij de (ver)koop van uw woning. Zo ook de actuele kennis van de lokale woningmarkt en woonomgeving van Hasselt. Graag komt Monja bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking met wellicht een snelle (ver)koop van uw woning in het vooruitzicht.

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×