Voorst Makelaardij is ook dé makelaar voor Stadshagen. Na er zelf enkele jaren te hebben gewoond, is makelaar Monja Scholing nog vaak in deze jonge wijk te vinden. De eerste huizen van Stadshagen zijn in 1996 gebouwd. Nu telt de wijk ruim 20.000 bewoners, maar de komende jaren komen er nog veel nieuwe woningen en dus ook ruimte voor nieuwe bewoners bij.

Diverse woningen

Stadshagen kent een zeer divers woningaanbod. Een vrije kavel of appartement? Een vrijstaande woning of juist in een rij? Het is er allemaal, net als een volwaardig winkelcentrum met een breed scala aan winkels. Voor meer winkels, een restaurant, bioscoop, theater en museum fietst u binnen twintig minuten naar de binnenstad van Zwolle.

Levendige wijk

Ook in Stadshagen zelf bruist het van de activiteiten. Niet alleen in het Bewegingshuis, Cultuurhuis en Gezondheidshuis, maar ook in het Twistvlietpark waar bewoners ieder jaar het Stadshagenfestival vieren. Voor de rest van het jaar biedt de wijk scholen, sportverenigingen en andere voorzieningen, waarvan Monja en haar gezin destijds dankbaar gebruik hebben gemaakt.

Dynamische woningmarkt

Voorst Makelaardij kent Stadshagen dus door en door. Zo ook de natuurlijke omgeving, te beginnen bij de Milligerplas met aangrenzend het unieke Nationaal Landschap IJsseldelta. Stadshagen heeft dus alles mee voor een succesvolle (ver)koop van uw woning. Met al haar kennis van de dynamische woningmarkt biedt Monja graag een helpende hand.