Voorst Makelaardij is ook dé makelaar voor Westenholte. Makelaar Monja Scholing woont zelf al vele jaren in deze dorpse buitenwijk van Zwolle. Met de komst van nieuwbouw is Westenholte de laatste jaren in positieve zin veranderd. Bovendien maakte een optimale verbinding met de wijk Stadshagen een einde aan de wat geïsoleerde ligging van deze levendige wijk.

Ieders wijk

Westenholte is aantrekkelijk voor jong en oud. Kinderen gaan er met plezier naar school en ouderen vinden een fijn thuis in het nieuwe woonzorgcentrum. Alle boodschappen zijn in de wijk zelf te doen. Naast een kerk en prachtig park in het midden van Westenholte is het langs de IJssel volop genieten van de uiterwaarden met rivierduinen en zeldzame planten.

Betrokken makelaar

Op de plek waar eeuwengeleden Kasteel Voorst stond, bieden een speelkasteel, skatebaan en dierenweide het nodige vertier. Ontmoetingspunt Het Anker biedt ruimte voor het organiseren van diverse activiteiten. Daarnaast zijn er Voetbalvereniging WVF, het jaarlijkse Westenholte Festival en vele lokale initiatieven die in Voorst Makelaardij een betrokken sponsor vinden.

Groot netwerk

Voorst Makelaardij is duidelijk thuis in Westenholte. Met een groot netwerk en kennis van alles wat deze wijk te bieden heeft, weet Monja ieder pluspunt bij de (ver)koop van uw woning te betrekken. In combinatie met de best mogelijke verkoopstyling en professionele fotografie biedt Monja altijd een goede eerste indruk van uw (toekomstige) woning.