Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Zwolle

Voorst Makelaardij: Thuis in heel Zwolle

Voorst Makelaardij is dé makelaar voor heel Zwolle. Makelaar Monja Scholing beschikt namelijk niet alleen over actuele kennis van de dynamische woningmarkt. Ook de verschillende wijken van Zwolle kent zij als haar broekzak. Deze sterke combinatie maakt dat zij als geen ander voor iedere woning in Zwolle de pluspunten van de directe woonomgeving optimaal bij de (ver)koop betrekt.

Zeventien wijken van Zwolle
Monja zelf is geboren in Zwolle, een stad met tegenwoordig zeventien wijken verdeeld over vijf stadsdelen. Iedere wijk heeft een eigen karakter dat kleur geeft aan het wonen in juist die wijk. Elke twee jaar vraagt de gemeente Zwolle naar de mening van inwoners over hun wijk. Natuurlijk benut Voorst Makelaardij de uitkomsten van dit onderzoek ten gunste van haar (ver)kopers.

Ruime praktijkervaring
De kennis van de verschillende wijken reikt echter veel verder dan het onderzoek van de gemeente Na een groot deel van haar jeugd in Hasselt te hebben gewoond, keerde Monja terug naar Zwolle. Via de wijken Berkum, Zwolle-Zuid en Stadshagen kwam zij met haar gezin in Westenholte terecht. Voor deze wijken is Monja dus ook ervaringsdeskundige.

Persoonlijke invulling
Door zelf meerdere keren een woning te (ver)kopen, groeide de interesse voor de makelaardij. En dus besloot Monja in 2015 de makelaarsopleiding aan de Academie voor Vastgoed te volgen. Als eigenaar van Voorst Makelaardij is Monja sinds 2016 een persoonlijk betrokken en ook buiten kantoortijden optimaal bereikbare makelaar voor heel Zwolle en dat wordt gewaardeerd.

Wij staan voor je klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×