Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Westenholte

Voorst Makelaardij: Thuis in Westenholte

Voorst Makelaardij is de makelaar voor Westenholte. Makelaar Monja Scholing woont zelf al vele jaren in deze dorpse buitenwijk van Zwolle.

Door de optimale verbindingswegen, fietsbruggen en fietstunnel met de wijk Stadshagen en de binnenstad van Zwolle maakt een einde aan de wat geïsoleerde ligging van deze levendige wijk.

Ieders wijk
Westenholte is aantrekkelijk voor jong en oud. Kinderen  gaan er met plezier naar school en ouderen vinden een fijn thuis in het nieuwe woonzorgcentrum Westenhage. Alle boodschappen zijn in de wijk zelf te doen. Naast de Stinskerk en prachtig stinspark in het midden van Westenholte is het langs de IJssel in natuurgebied de Vreugderijkerwaard volop genieten van de uiterwaarden met rivierduinen en zeldzame planten.

Betrokken makelaar
Op de plek waar eeuwengeleden Kasteel Voorst stond, bieden een speelkasteel, skatebaan en dierenweide het nodige vertier. Ontmoetingspunt Het Anker biedt ruimte voor het organiseren van diverse activiteiten. Daarnaast zijn er Voetbalvereniging WVF, het jaarlijkse Westenholte Festival en vele lokale initiatieven die in Voorst Makelaardij een betrokken sponsor vinden.

Groot netwerk
Voorst Makelaardij is duidelijk thuis in Westenholte. Met een groot netwerk en kennis van alles wat deze wijk te bieden heeft, weet Monja ieder pluspunt bij de verkoop van jouw woning te betrekken. In combinatie met de best mogelijke verkoopstyling en professionele fotografie biedt Monja altijd een goede eerste indruk van jouw (toekomstige) woning.

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle

Wij staan voor jou klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×