Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis kopen in Westenholte Zwolle

Wil jij in de stad Zwolle wonen met een dorps gevoel? Dan is de wijk Westenholte dé plek voor jouw toekomstige koopwoning. Voorst Makelaardij is dé makelaar voor de wijk Westenholte in Zwolle! Een huis in de wijk Westenholte verkopen of kopen doe je via de ervaren makelaars van Voorst Makelaardij.

Het dorpse gevoel van Westenholte

De wijk Westenholte is van oorsprong een dorp in de gemeente Zwollerkerspel. Pas sinds 2012 behoort Westenholte samen met de wijken Stadshagen, Voorst, Spoolde en Frankhuis tot het Zwolse Stadsdeel West. Pas in 2009 werd de wijk Westenholte meer verbonden met de stad door de aanleg en opening van de nieuwe N331 en de fietsbrug over deze rondweg. Met het station Stadshagen op loopafstand van de wijk Westenholte is de wijk sinds eind 2019 nóg beter verbonden met de binnenstad van Zwolle. De woningen in Westenholte kenmerken zich met een jaren ’60, ’70 en ’80 gevoel.

Westenholte is dé ideale buitenwijk van Zwolle

De wijk Westenholte is een genot om te wonen voor alle leeftijden. Vanuit de wijk loop je via de Zalkerdijk gelijk het natuurgebied de Vreugderijkerwaard in met verschillende wandel en fietsroutes. Met  de auto zijn de op en afritten van de snelweg A28 zijn makkelijk en snel te bereiken.

In de wijk zijn diverse basisscholen voor kinderen, is er een woonzorgcentrum, sportverenigingen, groot ontmoetingscentrum (Het Anker), speelkasteel, skatebaan en een dierenweide. Middenin de wijk staat de Stinskerk en het Stinspark. In de wijk is tevens een zeer rijk verenigingsleven en een wijkvereniging die de wijk met elkaar verbindt. Op het petuniaplein zijn winkels gesitueerd en je kan voor een biertje terecht bij café Het Plein.

Wil jij alle gemakken van de stad in handbereik? Maar wil je wel een dorps gevoel? Bekijk dan alle koopwoningen van Voorst Makelaardij in Westenholte of bekijk ons gehele woningaanbod in Zwolle.

Contact over woningen in Westenholte Wij helpen met je zoekvraag

Op zoek naar een koopwoning in Westenholte Zwolle? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×