Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis verkopen Westenholte

Als jij wilt verhuizen en je huis in de Zwolse wijk Westenholte wilt verkopen, kies je het liefst voor een makelaar die alles over de wijk weet. Onze makelaar/taxateur Monja Scholing woont in de wijk en heeft reeds zeer veel woningen in deze dorpse wijk van Zwolle verkocht. Ook makelaar en taxateur Riët Doldersum heeft zeer veel ervaring is deze oude Zwolse wijk met het verkopen en taxeren van woningen. Met oog voor detail van de woning, kansen voor optimale woning presentatie én kennis van en over de wijk Westenholte wordt jouw woning nóg sneller en beter verkocht. Neem gerust contact met ons op.

Gratis waardebepaling van je woning in Westenholte

De woningen in Westenholte kenmerken zich door een dorpse sfeer en kleinschalige opzet. Dat maakt deze wijk tot een geliefde woonwijk. Woon jij in Westenholte en wil jij graag weten wat je woning waard is? Voorst Makelaardij biedt de mogelijkheid voor een gratis waardebepaling van jouw woning. Als blijkt dat de waarde naar verwachting is, helpen onze makelaars je uiteraard graag met hun professionele aanpak voor de verkoop van jouw woning. Bepaal jij aan de hand van de waardebepaling dat je toch liever wilt verbouwen? Dan ondersteunen onze NWWI taxateurs je bij de stap voor het taxeren van je woning in Westenholte.

Taxeren voor verbouw van je woning in Westenholte

Vaak is de eerste stap voor de taxatie een gratis waardebepaling. Besluit je te verbouwen en zoek je financiering van de kosten? Laat je huis dan NWWI taxeren. Deze taxatie kan je gebruiken voor de hypotheek. Wist je dat je een taxatie ook kunt gebruiken om de renteopslag te verlagen zodat je lagere maandlasten krijgt?

Bekijk hieronder woningverkopers die je zijn voorgegaan in hun keuze voor de makelaars van Voorst Makelaardij in Zwolle

Wij staan voor je klaar Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×