Menu

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaar Holtenbroek

Voorst Makelaardij: thuis in Holtenbroek

Voorst Makelaardij is ook dé makelaar voor Holtenbroek. Makelaar Monja Scholing heeft al veel woningen in deze diverse wijk verkocht. De afgelopen jaren heeft Holtenbroek een ander karakter gekregen. Oude flatgebouwen maakten plaats voor nieuwe gezinswoningen. En nog altijd is er veel aandacht voor verbetering van het leefklimaat in de hele wijk.

Gevarieerde wijk
In Holtenbroek wonen mensen met verschillende achtergronden. Dat vertaalt zich in een gevarieerd winkelcentrum met naast de bekende supermarkten exotische toko’s waar bewoners graag komen. Wie aan deze winkels niet genoeg heeft, fietst binnen tien minuten naar de binnenstad van Zwolle. Met de auto is het slechts vijf minuten naar de A28 als snelle verbinding naar elders.

Betrokken bewoners
Bewoners voelen zich betrokken bij hun Holtenbroek. Zo kwam er op initiatief van een bewoner een hondenspeelweide rond wijkboerderij De Klooienberg. Met een eigen stichting brachten bewoners mooie kunstwerken in hun wijk. In het wijkcentrum, waar ook diverse maatschappelijke organisaties gehuisvest zijn, komen bewoners graag samen.

Alle pluspunten
Het groene Holtenbroek biedt diverse speelveldjes en de uiterwaarden langs het Zwarte Water op loop- of fietsafstand. Natuurlijk neemt Voorst Makelaardij deze en alle andere pluspunten mee bij de (ver)koop van uw woning. Het hele verkoop proces bent u van kennismaking tot sleuteloverdracht verzekerd van één vast aanspreekpunt: persoonlijk betrokken en optimaal bereikbaar.

Wij staan voor jou klaar

Informeer vrijblijvend naar onze diensten

Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken? Bel ons gerust of stuur een bericht. Wij laten altijd snel van ons horen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×